MUSIK TIL BRYLLUP MED KLASSISK GUITAR

Vielsen og de efterfølgende begivenheder er minder for livet og jeg er til rådighed med Musik til Bryllup lige fra kirken til brudevalsen.
 

brudevals med band

Musik til Bryllup med Klassisk Guitar giver en meget romantisk stemning og er med til at gøre Jeres Bryllup helt uforglemmeligt.

Jeg har mange års erfaring med at spille Musik til Bryllup, på klassisk Guitar.

Med min guitar og en mindre batteridreven forstærker, samt mit store repertoire af romantisk musik, har jeg haft mange dejlige oplevelser.

Musik til bryllup, under vielsen d.v.s. lige efter at brudeparret giver hinanden ringe på, at spille et særligt musik ønske.

Alt efter Brudeparrets ønsker, underholder jeg også gæsterne mens vi venter på brudens ankomst såvel som indgangsmusik, salmer samt udgangsmusik 

Dette har også været muligt selvom vielsen har været i haven, skoven, stranden eller på broen i slotsparken, da strøm ikke er noget problem.

Det samme gælder for musik til bryllup ved receptioner og musik under middagen, hvor jeg også spiller til sange og somme tider har en aftale med bruden om at spille et særligt ønske og( for at gøre talen lidt lettere.)

Jeg er en diskret festmusiker med klassisk guitar, som hverken synger eller lægger op til skålesange og den slags, men gerne medvirker til sjove indslag efter ønske.

Brudevalsen spiller jeg også og her kommer guitaren til sin ret fordi jeg kan flytte sted meget hurtigt, så hvis det skal foregå et andet sted f.eks. udenfor eller ovenpå, er det sagtens muligt.

Desuden kræver jeg ikke så meget plads, hvilket i mange tilfælde har været godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *